A 750 vetélkedő döntője

Az Arrabona EGTC 750-es vetélkedőjének a mindent eldöntő záró fordulója is lezajlott. A döntőnek a Győri SzC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum adott otthont.

Itt 3 teljesen különböző feladat várt a versenyzőkre és az eredményekkel akár teljesen megváltoztathatták a verseny állását.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kézilabda Szövetség jóvoltából Kovács Andrásnak az ETO-SZESE ifjúsági kapusának és Takács Lilinek az Audi-ETO ifjúsági kapusának kellett hétmétereseket dobnia minden versenyzőnek és ezzel pontot gyűjteniük…..kevés sikerrel.

A második feladat a művészet témaköréhez kapcsolódott, Kovács Anna Brigitta kortárs festőművész vezetésével egy előrajzolt, feldarabolt győri látképet festettek meg közösen és összerakták a puzzle festményt.

Zárásként egy divatbemutatót kellett tartani, ami 750 év ruháit mutatta be. A legkülönfélébb ruhákat és stílusokat láthattuk, mókás összeállításban.

A nap végén az Arrabona EGTC munkatársai összesítették a hozott pontokat és az aznap gyűjtött pontokat és kihirdették az eredmény.

  1. hely: 10Kás csapat
  2. hely: Ifo-sokk
  3. hely: Team of Legends csapat és 10 kicsi (holtverseny)
  4. Ászok csapat