Kézműves foglalkozás népszerűsítése a Cultacross projektünkben

Az INTERREG V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Programban megvalósuló CULTACROSS projekt vezető partnere, az Arrabona EGTC valamennyi projektpartner nevében ezúton meghívja a kisebb méretű kulturális rendezvények programcsere-sorozata, határon átnyúló promóciójuk céljából megrendezésre kerülő „Híd a jövőbe” Értelmi Sérülteket Segítő Alapítvány által tartott kézműves foglalkozás produkcióra.

Az esemény tartalmi felépítését tekintve a dunaszerdahelyi, 39. Csallóközi Vásár keretében megrendezett programok 2019. évi gyermekeknek és felnőtteknek szóló kulturális rendezvényének népszerűsítésére szolgál.

Az esemény, a 27. Győri Barokk Esküvő keretében kerül megszervezésre. A promóciós, kulturális esemény tervezett dátuma: 2019. augusztus 10. (szombat).

Rendezvényünk a Cultacross (kód: SKHU/1601/1.1/041) című projekt részeként, az Interreg V-A Szlovákia- Magyarország Együttműködési Program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg. A programról részletes információ a www.skhu.eu oldalon található. Az ezen a meghívón található és a rendezvényen elhangzó információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.