Átadásra került a felbári szabadtéri színpad

2021. augusztus 14-én, szombaton átadásra került az SKHU/WETA/1901/1.1/108 azonosítószámú Kultúrbár című projekt keretében a felbári szabadtéri színpad. A projekt magyarországi kedvezményezettjeként, az Arrabona EGTC biztosította az eseményre a fellépőket, kulturális tartalommal színesítve az ünnepséget.

A szabadtéri színpad és az azon megvalósuló rendezvények a közösség helyzetén kívánnak változtatni azáltal, hogy aktívabb kulturális életet biztosítanak a lakosoknak és a Felbárra látogató vendégeknek. Bízunk abban, hogy ismételten sikerült megerősíteni a határon átnyúló kapcsolatokat, előmozdítani a civil szervezetek közötti együttműködést.

Odovzdanie vybudovaného externého javiska – Arrabona EGTC

V sobotu 14. augusta 2021. odovzdali vybudované externé javisko v obci Horný Bar. Aktivita sa uskutočnila v rámci projektu „Kultúrbár“, pod identifikačným číslom SKHU/WETA/1901/1.1/108. Interpretov a bohatý kultúrny program zabezpečila maďarská spoločnosť Arrabona EGTC. Vybudované externé javisko a rôzne kultúrne programy budú užitočné pre miestnych obyvateľov, i pre návštvníkov obce. Dúfame, že sa nám opäť podarilo posilniť cezhraničné vzťahy, a podporiť spoluprácu medzi mimovládnymi organizáciami.